Pri príležitosti 30. výročia Pedagogického pracoviska PHF EU v Michalovciach sme otvorili zimný semester skutočne výnimočným spôsobom – slávnostným výkopom na futbalovom štadióne v Michalovciach. Tento symbolický moment predstavuje nielen odštartovanie nového akademického roka 2024-25,  ale nesie aj hlbší význam. Je to výzva do nového začiatku, ukážka odhodlania a energie, ktoré študenti potrebujú počas akademického roka.

Tak ako vo futbale je výkop impulzom pre tím, aby sa aktívne zapojil do hry, tak v akademickom svete predstavuje impulz pre študentov a pedagógov, aby s nadšením a energiou vykročili do nového semestra, pripravili sa na výzvy, ktoré pred nimi ležia, vydali zo seba maximum a boli úspešní.

Toto výročie a slávnostný výkop sú dôkazom toho, že fakulta nielen vzdeláva, ale aj aktívne podporuje študentský život v jeho najširšom význame – od vzdelávania, cez šport, až po kultúrny a spoločenský rozvoj.

výkop mi pos

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.