Dňa 19.09.2024 sme v rámci slávnostných sprievodných aktivít pri príležitosti 30. výročia Pedagogického pracoviska PHF EU v Michalovciach zorganizovali Deň kariérnych príležitostí.

Naši študenti mali jedinečnú príležitosť zoznámiť sa s partnerskými firmami, ako sú Syráreň Bel, BSH Drives and Pumps s.r.o., Levanduľová farma Belavende, Folklore Kvetinárstvo, Pestucci - Restaurant & Pub a Hyundai. Firmy predstavili svoje kariérne možnosti, pričom študenti mali možnosť nadviazať cenné kontakty, získať informácie o pracovných ponukách a stážach a zistiť viac o fungovaní týchto prestížnych spoločností.

Atmosféra bola plná energie a ambícií – veríme, že práve dnešný deň mnohým študentom otvoril cestu k ich vysnívanej kariére.

Ďakujeme všetkým zúčastneným a tešíme sa na ďalší ročník tejto skvelej akcie!

kariérne dni

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.