Tento víkend, 💯 rokov od tohto najstaršieho európskeho maratónskeho podujatia, sme sa aj my zúčastnili Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach, kde sme hrdo reprezentovali PHF v štafetovom behu Magna Marathon 4x4.

Tím PHF Košice sa zúčastnil Medzinárodného maratónu mieru, ktorý už celé storočie spája bežcov z celého sveta. Tento výnimočný míľnik je oslavou nielen športového výkonu, ale aj odvahy, vytrvalosti a spoločného ducha, ktorý pretrváva generácie. S časom 4:11:18 sme úspešne zdolali trať dlhú 42,2 km a odniesli sme si krásne medaile, ktoré nám budú navždy pripomínať tento úžasný zážitok. Gratulujeme, PHF Košice a vidíme sa o rok ! 

mmm all mmm all d
mmm j mmm b

medaila v

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.