Na pôde PHF EU v Košiciach si dňa 23. marca 2018 zmerajú sily najlepší účtovníci zo stredných škôl a obchodných akadémií z celého východného Slovenska.

Slovenská komora certifikovaných účtovníkov a spoločnosť KROS a. s. vyhlásili 21. ročník súťaže pre študentov stredných škôl v účtovníctve - Olympiáda Mladý účtovník 2018.

Podnikovohospodárska fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach (PHF EU v Košiciach) a jej Kariérne centrum PHF EU Košice, je partnerom regionálneho kola súťaze Mladý účtovník 2018, ktoré sa bude konať 23. marca 2018 pôde PHF EU v Košiciach.

Olympiáda Mladý účtovník 2018 je celoštátnou súťažou pre študentov stredných škôl a obchodných akadémií v účtovníctve a v programe OMEGA. Jej cieľom je zvyšovanie prestíže účtovníctva ako odborného predmetu a zároveň motivácia študentov pri štúdiu účtovnej problematiky. Obsah olympiády plne zodpovedá učebnej osnove z účtovníctva na stredných školách a môžu sa do nej prihlásiť študenti bez ohľadu na absolvovaný ročník a typ školy.

Informácie o súťaži Mladý účtovník 2018 nájdete na: https://www.kros.sk/olympiada

Viac informácii o súťaži Mladý účtovník 2017, ktorá sa konala na pôde PHF EU v Košiciach 31.3.2017, a na ktorej sa zúčastnilo 43 stredoškolákov z 23 stredných škôl a obchodných akadémií z celého východného Slovenska, nájdete na:

https://phf.euba.sk/aktuality/9-aktuality/111-mladi-uctovnici-na-phf-eu-v-kosiciach

 

Viac informácii k súťaži Mladý účtovník alebo ku Kariérnemu centru PHF EU Košice osobne alebo emailom u organizátora súťaže za PHF EU a osoby zodpovednej za Kariérne centrum PHF EU Košice, Rastislava Ručinského (). 

Ing. Rastislav Ručinský, PhD.

 

ucto 1ucto 4ucto 3

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.