prof. Kjell R. Knudsen - mentor medzinárodnej akreditácie AACSB, navštívil PHF, nášho partnera T-Systems Slovakia s.r.o. a našu prezentáciu na Noci Výskumníkov 2017

Ekonomická univerzita v Bratislave je dlhodobo zapojená do procesu medzinárodnej akreditácie AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business – Asociácia na podporu vysokých škôl v oblasti biznisu).
AACSB patrí medzi tri najuznávanejšie agentúry na svete, zamerané na akreditáciu vysokých škôl pôsobiacich v oblasti ekonómie a manažmentu (business schools).

Dňa 29.9.2017 navštívil Podnikovohospodársku fakultu Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach (PHF) mentor AACSB prof. Kjell R. Knudsen a v rámci stretnutia absolvoval na fakulte za účasti zástupcov vedenia EU Bratislava a PHF v Košiciach a jej zamestnancov workshop zameraný na zlepšovania procesov riadenia kvality na PHF EU a naplnenie štandardov medzinárodnej akreditácie AACSB. Vytýčenie a dosahovanie cieľov v oblasti vzdelávacej a vedeckovýskumnej činnosti, v kvalifikačnom raste, publikačnej aktivite, v medzinárodných kontaktoch, ale aj v úzkej spolupráci s podnikmi sú zárukou ďalšieho kvalitatívneho rozvoja fakulty.

Profesor Knudsen, sprevádzaný členmi vedenia PHF Anetou Bobenič Hintošovou a Rastislavom Ručinským, sa v tento deň zúčastnil tiež prezentácie PHF v rámci 11. ročníka prestížneho festivalu vedy na Slovensku  – Európskej Noci výskumníkov 2017 v Košiciach a vzťahy fakulty s praxou boli preukázané spoločnou návštevou v spoločnosti T-Systems Slovakia s.r.o., ktorá patrí medzi najvýznamnejších zamestnávateľov absolventov PHF a ktorá dlhodobo a intenzívne spolupracuje s PHF tak v rámci vzdelávacieho programu HONORIS, ako aj v rámci iných aktivít, ktoré napomáhajú k lepšiemu uplatneniu študentov PHF na trhu práce.

Súvisiace linky:

http://www.aacsb.edu/accreditation

http://history.euke.sk/docs/20160205-pr-clanok.pdf

http://www.euba.sk/univerzitne-aktivity/tlacove-spravy/akreditacia-sk

http://www.nocvyskumnikov.sk/

https://myt-systems.sk/

 

https://www.facebook.com/phfeu

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.